Brug koden "frireturnering" for at få gratis returnering på alle dine forsendelser

Betingelser

HANDELSBETINGELSER HOS SARASHARES

Generelle oplysninger

Sarashares.dk

Vendsysselvej 12

2720 Vanløse

CVR-nr: 42311170

Telefon: +45 40 89 16 09

E-mail: info@sarashares.dk

Lejeperiode

Lejeperiode er som udgangspunkt 4 dage, hvis der ønskes en længere lejeperiode, så udfyld formularen under kontakt.

Såfremt lejeren glemmer at returnere itemet, så vil der blive opkrævet et gebyr på 200 kr. pr. overskredet dag, da det ellers går ud over den næste lejer. Det er derfor vigtigt, at itemet bliver refunderet på den eksakte dato.

Priser og moms:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms og afgifter.

Betaling:

Der kan betales med følgende korttyper: Visa-dankort Derudover kan derogså betales med MobilePay. Ved udvidet leje periode, vil lejeren modtage en faktura, hvor der skal betales til SaraShares registrerings- og kontonummer

Modtagelse af item:
Alle items er secondhand kjoler, hvoraf der kan være små synlige brugstegn såsom løse tråde. Skulle itemets stand mod din forretning ikke leve op til standen bedes du henvende dig på mail til: info@sarashares.dk

Porto:

Alle items vil blive sendt med GLS (KUN TIL PAKKEAHOP), og prisen er 39 kr. pr. vej. Afhentning og aflevering på adressen er gratis.

 Itemet er angivet i de konkrete størrelser, og på de fleste items er der angivet mål. Såfremt itemet mod forventning ikke skulle passe, så er det desværre ikke muligt at få refunderet lejeprisen. Items kan efter aftale prøves i Vanløse. Henvendelse skal ske til info@sarashares.dk

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Fortrydelse

Du har som lejer mulighed for at annullere dit køb inden for 24 timer efter ordren er gennemført, hvis du skulle fortryde lejen. Hvis du skulle fortryde lejen efter de 24 timer, så vil det ikke være muligt at få refunderet beløbet. Det vil dog være muligt at få en rabatkode på 25% til din næste udlejning, såfremt du ønsker at fortryde lejen efter 24 timer.

Itemets stand når du modtager

Skulle varen mod forventning ikke leve op til det beskrevet, eller er der synlige fejl eller mangler, så bedes du henvende dig til info@sarashares.dk, og så finder vi selvfølgelig en løsning.

Ødelæggelse

Du kan med ro i maven sagtens leje itemet uden at skulle være bange for, at der kommer pletter på. Hvis uheldet skulle være ude, og der uheldigvis skulle komme en plet på itemet, så vil SaraShares gå ind og dække omkostningerne for en rens. Det forventes herom at alle items behandles med respekt, som hvis det var dit eget. 

Hvis uheldet skulle være ude, og der uheldigvis skulle komme et hul i itemet, så vil SaraShares gå ind og dække omkostningerne for reparationen ved en skrædder. Såfremt der kommer et brændemærke i itemet eller andre decideret ødelæggelser, så vil lejeren blive opkrævet 50% af kjolens nypris. SaraShares er kun interesseret i at finde en fælles løsning mellem os og lejeren, og det er derfor vigtigt, at der informeres om eventuelle skader eller pletter. Det forventes herom at alle items behandles med respekt, som hvis det var dit eget.

Returnering

Har du valgt at itemet skal returnerede med GLS, så vil du i pakken med itemet modtaget en returneringspose samt en label, og du skal derfor blot lægge itemet ned i, og indlevere pakken til din nærmeste GLS-pakkeshop. Det er vigtigt at kvitteringen på at itemet er sendt gemmes i op til en uge.

Varen sendes til:

SaraShares
Vendsysselvej 12, 2.tv.
2720 Vanløse

Returpose samt label medfølger med alle bestillinger, såfremt du har valgt at få den sendt/returneret med GLS.

Afhentning/aflevering

Har du valgt at itemet skal afhentes eller returneres på adresse, så har du i ordrebekræftelsen fået yderligere information om afhentning/aflevering, da dette skal ske i aflåste bokse på følgende adresse:

Vendsysselvej 12,
2720 Vanløse

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb inden for 24 timer, så får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@sarashares.dk

Få 10% rabatTilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit næste køb